SIF Teltet

- ved siden af rådhuset - lige ud til fyrværkeriet !

Få skridt til øl i hanerne og super live musik på scenen !

Tirsdag d. 15. august

Kl. 18.00–19.00 Hæk & Clara
To af Silkeborgs musikalske unge talenter der har fået chancen for at stå på scenen og grebet den. Med et væld af kendte cover numre åbner Clara på sprød vokal og Mikkel Hæk på guitar den musikalske scene til Regatta 2017 i SIF Teltet.

Kl. 19.45-21.00 Jan Blüthgen Solo
Jan Blüthgen spiller den musik, han holder allermest af. Han spiller gamle sange, nye sange, smukke sange, grimme sange, egne sange og glemte sange. Det er akustisk, det er passioneret, det er velspillet og plukket direkte fra stilken!

 

Menu

Pølser kan købes

Haak og ClaraJan Blüthgen

Onsdag d. 16. august

Kl. 18.00-21.30 Polles Jazz
Polle’s New Orleans Jazz Band spiller glad jazz med stor indlevelse og erfaring, hvor musikken når langt ud over scenekanten. De seks musikere byder på et stort repertoire af smittende New Orleans- og Dixieland jazz med altid sprudlende humør.

Kl. 22.00-24.00 Dion Eskegaard solo
Lokale Dion Schiermer har i de sidste 8 år, spillet Danmark tyndt. Både med sin original musik og med cover musik har Dion været med til, at gøre et utal af festlige lejligheder til noget helt særligt og uforglemmelig for publikum.

 

Menu

Stegt flæsk m/perisllesovs og kartofler pris 130,00 + gebyr
Køb billet her>>

Polles Jazz

Dion Eskegaard

Torsdag d. 17. august 

Kl. 18.00-21.00 Luis Band
LUIS BAND –SPILLER MUSIK DU KENDER. ”Spil noget vi kender”.. Det har vi taget til os, og fra første strofe, vil vi sparke festen i gang med musik DU kender! Med 10 års erfaring sprudler Luis Band af energi, glæde og en ordentlig omgang hits.

Kl. 22.00-01.30 Greatest
GREATEST! Bedre kan det ikke siges. Greatest leverer stærk og energisk underholdning hver gang de indtager scenen og fyrer op for festen.  Repertoiret strækker sig over alt lige fra Robbie Williams, The Beatles, Thomas Helmig, Kim Larsen, Danseorkestret, til Adele, U2 og mange flere - kort sagt alt hvad der skal til når den helt rigtige stemning skal skabes til din fest.

 

Menu

Pølser kan købes

LUIS BandGreatest

Fredag d. 18. august

Kl. 18.00-21.00 Bugge/Schmidt Duo
Med to sangstemmer, guitar og bas spiller duoen musik af den håndspillede slags. En aften med kopimaskinen bringer lytterne omkring både 60’erne, 70’erne, 80’erne, 90’erne og 00'erne. Det er her musikerne finder inspiration og derfor oplagt at tage udgangspunkt i, hvis man vil have det sjovt.

 

Kl. 22.30-02.00 Lebeat
Lebeat familien har eksisteret siden 2005 og har det primære formål med højt humør og god live musik at spille op til fest med ørehængere, der sidder lige i skabet! Du drages ind i Lebeat universet med plads til både nærvær, grin, twist og boogie woogie! Kort sagt: Lebeat er værktøjet til et fyldt dansegulv og en fest man aldrig glemmer!

 

Menu

Helstegt pattegris m/flødestuvede katofler 160,00 + gebyr
Køb billet her>>

 

Bugge Schmidt DuoLebeat

Lørdag d. 19. august

Kl. 10.00-?? Ked'li  feat. Janni Lavrsen
Måske håret er gråt, men tag ikke fejl af de herrers unge sind! Et meget anerkendt Silkeborg orkester med 25 års erfaring fra alverdens arrangementer. Repertoiret er perler fra swing/jazz'ens sangskat. Der er kun én ting at sige : Ked'li bliver det aldrig.

Brunch fra kl. 10.00.........kr. 100,-
Køb billet her>>

Kl. 17.30-21 Party Players

Menu

Helstegt pattegris m/flødestuvede katofler 160,00 + gebyr
Køb billet her>>

 

 

 

 

Kl. 22.30-02.00 DJ Killers
The DJ Killers leverer et velkomponeret musikalsk indslag, der består af seks forskellige medleys fordelt på to sets, som med garanti vil få smilene frem og fødderne ud på dansegulvet Til festen der ikke har brug for de gamle travere, men vil høre de største hits fra Justin, Beyónce, L.O.C, Medina, Nicki Minaj, S.!.V.A.S., Nik&Jay, Miley Cyrus og mange flere...

 

Kedlijanni laversenDJ Killers

Copyright © 2018 Silkeborg Turist & Regattaforening Reserved