Afterski Party på Zwei Grosse Bier Bar - Søtorvet

På Danmarks smukkeste parkeringsplads på Søvej i Silkeborg flytter Zwei Grosse bier Bar ned i et telt, som helt sikkert bliver rigtig sjovt at besøge under iIdfestregattaen.

"Står på en Alpetop" og ”Jawohl, Jawohl" - vi lover, at der bliver gang i afterskifesten, når du besøger Zwei Grosse Bier Bar på søtorvet !  Hvis du har prøvet at stå på ski i Alperne, så ved du, hvad vi taler om, når vi præsenterer Danmarks fedeste afterskifest. Her har vi forenet det bedste af østrigsk afterski med en god portion dansk stemning, folkelighed og hygge, som sætter vores mål for øje ”at skabe en levende fest for alle i en folkelig afterskiånd". Vi tilbyder en femstjernet afterski, hvor alle kan være med!

Tirsdag d. 15. august

Kl. 20.00 AfterskiBingo
Kl. 22.00 Danmarks bedste Afterski DJ’s

AfterskiBingo

Onsdag d. 16. august

Kl. 20.00 2XVOLF Livemusik
Volf Band står for noget at det ypperste inden for dansk underholdning. Med et show, der i den grad rammer en bredde, som sjældent er set i dansk underholdning, formår Volf Band at fange alt, hvad der kan krybe og gå af teenagere, lærlinge, nygifte, førstegangsfødende, tillidsmænd, direktører, de lidt grå og de fleste af de pensionister, der stadig findes i danmark. 

Kl. 22.30 Danmarks bedste Afterski DJ’s

 

2XVOLF

Torsdag d. 17. august 

Kl. 20.00 Ørligur DK Live
En aften med Ørligur består af lige dele vellydende akustisk livemusik, leveret med en fantastisk, dyb rock vokal, som kan få selv de mest sukkersøde pophits til at swinge og fylde dansegulvene landet over. 

Kl. 22.30 Danmarks bedste Afterski DJ’s

 

Orligur

Fredag d. 18. august

Kl. 14.30 The Powls
Galskaben flyder ud af højtaleren når Chefen, Cykelhandlersønnen, Greven af Camembert og Polakken, snakker op til dans. Der er kun et par numre på repertoire. Til gengæld kommer de mange gange, så det bliver en lang aften. Glæd jer.

 

 

Kl. 18.30 Sussi & Leo Trio 
De bliver kaldt kitch... De bliver kaldt kult... De bliver kaldt dårlig smag... og de bliver kaldt genier, legender og den dynamiske duo... De er i følge verdenspressen både umusikalske, nyskabende, forrygende underholdere, grimme og de smukkeste mennesker i Danmark. 

 

Kl. 21.30 The Naked Swedes 

Kl. 23.00 Danmarks bedste Afterski DJ’s 

 

 

The Powlssussieogleo

Lørdag d. 19. august

Kl. 14.30 Patten & Potensen
Patten & Potensen er nordjyllands ubetinget bedste akustiske PARTY DUO, der altid sætter gang i festen uanset tid og sted..

 

 

Kl. 18.30 Vejgaard Tårnblæserlaug 
Vejgaard Tårnblæserlaug har for længst slået sit navn fast som kultorkester inden for deres selvopfundne genre tyrolerrock. Er du til god fadøl, grovkornet humor og gebrokkent tysk skal du ikke søge længere. Under mottoet Bier, Möse und Hornmusik har dette brovtne blæserorkester specialiseret sig i at tyrolisere de største danske og udenlandske hits gennem tiderne.

Kl. 21.30 The Naked Swedes 

Kl.  23.00 Danmarks bedste Afterski DJ’s 

Patten Potensen

vejgaard taarnblaesere

Copyright © 2018 Silkeborg Turist & Regattaforening Reserved