Det Magiske Spejltelt

Silkeborg Ildfestregatta glæder sig til at gentage traditionen med international kabaret og magisk buffet i Det Magiske Spejltelt. Bliv forført til en verden, hvor varme træsorter, smukke tekstiler, skønne dæmpede farver og fantastisk gastronomi bliver udfordret af kunstnerisk underholdning fra magiens og musikkens verden. Der er lagt op til et brag af en fest – der evt. kan fejres i hyggeligt selskab med naboen, familien, kollegaerne eller vennerne..... Det Magiske Spejltelt kommer selvfølgelig igen til at ligge på første parket til dette års festfyrværkeri over Langsøen.

Menuen består af en gastronomisk lækker buffet. For grupper er der mulighed for tilkøb af en drikkevare-pakke, som skal forhåndbestilles.

MAGISK KABARET & MUSIK ALLE AFTENER

Kun adgang for folk med billet indtil Den Magiske Kabaret er slut

PRISER

Billetter incl. buffet alle dage -> KLIK HER

Magiske Kabaret menu kan ses her >>

Kat. A – kr. 520,- incl. gebyr
Kat. B – kr. 420,- incl. gebyr

Oversigt over siddepladser kan ses her >>

Kl. 18.00-20.30
Alex O Trio

Guitaristen Alex Olesen og hans Trio spiller en blanding af latin, blues og jazz samt dansk og udenlandsk folke- og populærmusik. Der bliver med andre ord lidt for en hver smag.

alex

KABARET
Foxy Ladies

De skønne danske dansepiger Foxy Ladies, vil med deres store glæde, fantastiske udstråling og smukke kostumer, trække os rundt til fester i hele Europa. Her er der garanti for rigtig kabaret
stemming, med høje spark, smukke smil og humør-smittende dansenumre.

Foxy Laydies

KOMIK
Andrey Jigalov (Rusland) og Fred (Tyskland)

De 2 skøre personligheder ANDREY JIGALOV AND FRED fra Rusland og Tyskland sætter virkeligt din lattermuskler på prøve Her er der tale om absolut fantastisk grotesk komik, hvor du med fuld garanti komme til at grine så meget, at der er risiko for ondt i maven. Det er den lilles kamp mod den store – kampen om at være aftenens midtpunkt, den som alle ser op til.

Andry Jigalov and Fred
TRYLLEKUNST
Duo Minasov

Artisteri og komik, friske toner, smukke rober, højt tempo - og vupti - er vi vidner til helt fantastiske kostumeskift. Man kan kun nyde dette helt vilde, ustyrlige, anderledes skæve og fantastisk morsomme numre - og glemme alt om at finde ud af, hvordan det hele forgår !

Duo Minasov
KLOVNERI
Mr. Minasov

En skør mand og en kæmpeballon, mere skal der ikke til inde man sider henrykt i stolen og lader latteren få overtaget. Mr. Minasov kamp i den store ballon gør at man næsten selv får lyst til at prøve at hoppe rundt som en ustyrlig gummibold.

MR MINASOV
AKROBATIK
Jeffrey Ward Little

Jeffrey Ward Little Bad Boy Jeffrey Ward Little fra USA er i Europa. Indstil dig på at nyde et sensuelt akrobatisk nummer, som foregår både i et fyldt badekar samt højt oppe under teltets kuppel. Kun iført stramme jeans demonstreres det perfekte mix af maskulin styrke, kraft og skønhed, så kvinderne får længselsfulde blikke og mændene vil misunde den trænede krop.

Badewanne
Kl. 22.30-23.45 + 24.20-01.30
Cassia DeMayo Quartet

Med sin dejlige stemme tager amerikanske Cassia DeMayo publikum med på en rejse tilbage til 40- og 50'ernes jazz klubber og fortolker med stor indlevelse og kærlighed sange fra den amerikanske sangbog. Hendes debut album 'Heart, we will forget him' modtog flotte anmeldelser hos pressen og hele 4 stjerner i musikmagasinet GAFFA.

Cassia

Kvindefrokost kl. 12-15

FREDAG d. 18. august

Gå ikke glip af den traditionelle forførende fest for alle smukke kvinder. Underholdning ved Jeffrey Ward Little og Alex O Trio (se beskrivelser herover)

Læs mere her ->

kvindefrokost

The Powls

LØRDAG d. 19. august

Galskaben flyder ud af højtaleren når Chefen, Cykelhandlersønnen, Greven af Camembert og Polakken, snakker op til dans. Der er kun et par numre på repertoire. Til gengæld kommer de mange gange, så det bliver en lang aften. Glæd jer.

The Powls

 

 

Copyright © 2018 Silkeborg Turist & Regattaforening Reserved