Jazz Town i Jysk Musikteater

Jazz Town rykker ind i foyeren i Jysk Musikteater. Her vil der hver aften blive præsenteret lækkert jazz musik af mange forskellige stilarter. Alt fra traditionel jazz til jazz på tværs af kulturer.

 

Tirsdag d. 15. august

Kl. 20.45-22.45 Jazz’Stified
Duo'en ledes af multiinstrumentalisten Lasse Sørensen: vor tids klon af Otto Brandenburg, Miles Davis og Jamie Cullum. Han mestrer både vokalen, flyglet og trompeten I et sprængfarligt blandingsforhold, med risko for at antænde danselysten.
Jazz'stified er sat i søen, for at støve den gamle jazz af, ved at jazz’ificere musik af de mest populære kunstnere fra de seneste årtier... 

Jazz’stified

Onsdag d. 16. august

Kl. 17.30-19.00 Den Syngende Kontrabas
Hvornår har du sidst været til ønskekoncert med Beatles, Justin Bieber og Miles Davis på samme aften? Scenen er åben, så det er jeres musikalske ønsker, der afgør hvad der spilles og hvordan aftenen udvikler sig! 
Kom og dans, syng eller råb din yndlingssang; giv Den Syngende Kontrabas en oplevelse for livet og bliv selv livet op

Kl. 20.45-22.45 Sultans of Jazz
De østjyske jazz-sultaner tager dig med på et musikalsk krydstogt startende I London, hvor de giver deres bud på hvilken jazz Mark Knopfler måske blev inspireret af. 
Dernæst sættes kursen mod Frank Sinatra's New York, New York til Braziliens buldrende bossa rytmer. Vi slutter I den danske guldalder jazz, og sejler trygt hjem ad gudenåen, med 'alle sømænd tør madde en tiger' -Sultans of jazz's fortolkning.  

Den Syngende KontrabasSultans of jazz

Torsdag d. 17. august 

Kl. 17.30-19.00 + 20.45-22.45 Ked’li 
Er man til swing og jazz, så kom og nyd dette fantastiske erfarne 5 mands band. Repertoiret er sammensat af swing og jazz samt numre fra den danske sangskat. 

Ked'li

Fredag d. 18. august

Kl. 13.00-17.30 Drewsens Jazz Kult Jam
Drewsens Jazz Kult er en forening der vil Jazzen og vil mennesker! Kom og hør når de tager musikken tilbage til jazz rødderne og nyd en god jam/koncert med et smil på læben!

GATSBY TEMA med udklædningskonkurrence
Vi forvandler Jysk Musikteater tilbage til 1920’erne og inviterer dig til en aften til Gatsby. Så frem med selerne og hanskerne, kom en hat eller fjer i håret og perlerne om halsen og deltag vær med i konkurrence om årets Gatsby. 

Kl. 20.45-02.00 Creole Catz 
Creole Catz spiller op med swingende lytte-og dansevenlig jazz. Orkestrets repertoire rummer alt lige fra blues over New Orleans-jazz og swing til boogie woogie. Et orkester man ikke må gå glip af. 

Drewsens Jazz KultCreole Catz

Lørdag d. 19. august

Kl. 12.00-16.00 Frokostjazz
Kom og nyd den lækreste tapas mens i lytter til forførende jazz.

Kl. 16.00-19.00 The Jazz Pop Trio Feat. Janni Lavrsen
Med hendes vidunderlige stemme byder Janni Lavrsen dig indenfor når hun akkompagneret af fantastiske The Jazz Pop Trio giver en stemningsfuld musikalsk oplevelse af høj standard. Repertoiret spænder over kendte jazzstandard samt jazzficerede popnumre. 

CHAMPAGNE TEMA
Kom med til en aften i boblernes tegn, nyd forførende champagne, mens vi venter i spænding på det store gallafyrværkerishow.

Kl. 20.45-22.45 Caribic Steelband
3 mands olietøndeorkester, der med caribiske tønder giver en eksotisk oplevelse, man sent vil glemme. Kom og nyd rytmerne af Calypso, samba, cha-cha-cha og rumba fra olietøndernes klang og drøm jer hen på en caribisk ø, alt imens i nyder et glas forførende champagne. 

The Jazz Pop TrioCaribic Steelband

Copyright © 2018 Silkeborg Turist & Regattaforening Reserved