Regattus er ankommet til Silkeborg - og han er klar til fest !!

Silkeborg Turist og Regattaforening præsenterer hermed årets ildfestregattapin

Regattus blev skabt i 2014 op til forrige ildfestregatta, og i Regattus finder vi reference til Silkeborgs mange smukke søer og vandhuller, - den smukke hårpragt symboliserer det flotte festfyrværkeri, der hver aften, under ildfestregattaen, lyser sommerhimmelen op.

Regattus udkommer til hver ildfestregatta i et nyt design under årets tema. I år hylder Silkeborg Turist og Regattaforening Silkeborgs nye motorvej under mottoet ”Silkeborg – bilernes by” og derfor har Regattus naturligvis anskaffet sig en rød sportsvogn så han er standsmæssig kørende i vores smukke by.

Regattus produceres op til hver ildfestregatta i et stærkt begrænset antal og da vi med tiden forventer, at denne skønne grønne tudse vil blive et eftertragtet samlerobjekt opfordres man til at være hurtig til at anskaffe sig denne pin. Regattus kan købes for kr. 25,00 pr. stk. - og den sande regattist opfordres allerede nu til at købe årets ildfestregattapin.

Sæt Regattus på brystet og vis, at du også er en sand regattist i hjertet, - dermed støtter du også økonomisk det store arbejde der ligger i, at Silkeborg fortsat i årene fremover, med stolthed, kan invitere til en storslået ildfestregatta i vores skønne by.

Copyright © 2018 Silkeborg Turist & Regattaforening Reserved