Marianne Mortensen

I august 2017 lyder startskuddet til næste ildfestregatta i Silkeborg. Ildfestregattaen bæres i stort omfang af frivillige entusiastiske ildsjæle, der hver især yder en stor indsats for at tilbyde Silkeborg og byens gæster festlige oplevelser i de dage, hvor ildfestregattaen afvikles.

Den frivillige indsats er af stor betydning for, at vi til stadighed kan tilbyde en flottere og skønnere ildfestregatta i Silkeborg. Silkeborg ildfestregatta ønsker at takke vores frivillige medlemmer for deres store indsats. Derfor vil vi hver måned, indtil festen skydes i gang, præsentere jer for et udvalg af vores frivillige ildsjæle, der netop har en stor andel i, at ildfestregattaen bæres succesfuldt i mål.

Marianne Mortensen - også kaldet ”Madmutter” er en aktiv del af teamet af entusiastiske ildsjæle i Silkeborg ildfestregatta. Mariannes opgaver ligger i forplejningen af de mange frivillige, der hver især, i regattadagene yder en stor indsats for at skabe endnu en succesfuld ildfestregatta. Samlingspunktet er et lokale på Papirfabrikkens område og Marianne er stolt over, at hun her har skabt et mødested, hvor alle de mange frivillige mødes på kryds og tværs til et velfortjent pusterum. Marianne anfører, at der altid er rum og plads til gode snakke, der er en god og hyggelig stemning, – og som det allervigtigste, der er plads til alle. Koordineringen af fordelingen af den veltilberedte mad sker i et tæt samarbejde med elever på produktionsskolen i Silkeborg. Samarbejdet omkring denne forplejningsopgave blev ved ildfestregattaen i 2014 løst med stor ros og tilfredsstillelse og Marianne og det øvrige team bag Silkeborg ildfestregatta anerkender naturligvis denne indsats.

Hvad betyder Silkeborg ildfestregatta for dig?
For Marianne vækker ildfestregattaen i særlig grad positive minder, ”Jeg er født og opvokset her i Silkeborg og har altid deltaget i festlighederne omkring ildfestregattaen”. Marianne anfører endvidere, at minderne fra barndommen også har en stor betydning, ”Jeg husker stemningen og det at komme til Silkeborg og opleve vand, både og fyrværkeri, er gode minder som jeg har med mig”. Herudover nævner Marianne, at ”Silkeborg Ildfestregatta er et stort tilløbsstykke fra nær og fjern og derfor er det en tradition, som Silkeborg bør holde fast i”.

Hvor mange år har du været frivillig ved Silkeborg ildfestregatta?
Ildfestregattaen i 2014 var Mariannes første år, som aktiv frivillig. Hun kom med på opfordring af sin gode ven og aktuelle bestyrelsesmedlem Per Raahede. Marianne anfører, at ”Det var lidt under devisen, uden mad og drikke duer helten ikke”. Hun supplerer endvidere med, at ”Erfaringerne fra tidligere viste, at der var behov for en tovholder, der kunne bevare det koordinerende overblik i forhold til forplejningsopgaven og da jeg så blev spurgt sprang jeg til”.  Marianne tilføjer, ”Det er en megafed oplevelse at være med og jeg er klar på opgaven igen i 2017, - og jeg glæder mig”.

Hvorfor er det sjovt at være frivillig ved Silkeborg ildfestregatta?

Hvorfor er det sjovt at være frivillig ved Silkeborg ildfestregatta? For Marianne er det en stor oplevelse at se alle de glade mennesker, der fester i regattadagene, ”Det, at jeg kan være med til at gøre en lille forskel for alle disse mennesker gør, at hele oplevelsen bliver endnu større for mig”. Marianne anerkender ligeledes det store samarbejde blandt de frivillige ildsjæle, der hver især har ansvaret for et specifikt kerneområde, men som alle arbejder hen imod et fælles mål, nemlig at få endnu en ildfestregatta godt i mål. ”Jeg har jo mit ansvarsområde i forplejningen og så er der andre frivillige, der har andre opgaver, der også skal løses, - men sammen når vi målet og det er i fællesskabet at vi når det”.

Vi siger tak til månedens frivillig

Skulle du, ligesom Marianne, have lyst og overskud til at blive en del af vores entusiastiske team af ildsjæle under Silkeborg ildfestregatta i 2017, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Copyright © 2018 Silkeborg Turist & Regattaforening Reserved