Lars Kjær Rasmussen

Om et år lyder startskuddet til næste ildfestregatta i Silkeborg. Ildfestregattaen bæres i stort omfang af frivillige entusiastiske ildsjæle, der hver især yder en stor indsats for at tilbyde Silkeborg og byens gæster festlige oplevelser i de dage, hvor ildfestregattaen afvikles.

Den frivillige indsats er af stor betydning for, at vi til stadighed kan tilbyde en flottere og skønnere ildfestregatta i Silkeborg. Silkeborg ildfestregatta ønsker at takke vores frivillige medlemmer for deres store indsats. Derfor vil vi hver måned, indtil festen skydes i gang, præsentere jer for et udvalg af vores frivillige ildsjæle, der netop har en stor andel i, at ildfestregattaen bæres succesfuldt i mål.

Lars Kjær Rasmussen er en aktiv del af teamet af entusiastiske ildsjæle i Silkeborg ildfestregatta. Lars´s opgaver ligger primært inden for det logistiske område. Det er opgaver med opstilling af mandskabsvogne, toiletvogne og tableauer i indelukket. Lars har, i særlig grad, også ansvarsområder indenfor formidling af strøm til byen under ildfestregattaen. Lars påpeger at der skal leveres strøm til boder, telte, højtalere samt storscenen og ikke mindst til de samlede 10 km lyskæder, som byen er pyntet op med i regattadagene. At kunne levere strøm til Silkeborg i regattadagene foregår i øvrigt i et tæt samarbejde mellem Sinus automation, Kragelund El, Tikma, Salten El og Energi Midt. Lars anfører her, at der er tale om et rigtigt godt samarbejde, hvor alle yder en stor indsats i formidlingen af tilstrækkelig strøm til byen i regattadagene. Det er et samarbejde, som påskønnes af Lars og den øvrige forening, der står bag Silkeborg ildfestregatta.

Hvad betyder Silkeborg ildfestregatta for dig?
For Lars har ildfestregattaen en ganske særlig betydning, ”Jeg er født og opvokset her i Silkeborg og har altid søgt til festen i de år, hvor der været regattafest i byen”. Han udtaler sig endvidere positivt om ildfestregattaens betydning for byen, ”Det er et kæmpeboost for Silkeborg, at der i regattadagene kommer 400.00 – 500.000 besøgende og derfor er det også med stolthed at være med til at vise byen frem på flotteste vis”.

Hvor mange år har du været frivillig ved Silkeborg ildfestregatta?
Lars har været aktiv frivillig i Silkeborg ildfestregatta siden 2008, hvor han kom med på opfordring af foreningens nuværende formand, Kurt Pedersen. Lars siger, ”Det har været en kæmpe oplevelse og jeg har aldrig fortrudt, - jeg ser derfor også frem til at være en aktiv medspiller igen i 2017 ”.

Hvorfor er det sjovt at være frivillig ved Silkeborg ildfestregatta?
Det er en stor fornøjelse for Lars at være med til at skabe gode oplevelser for andre, ”Det giver et kæmpe kick, at glæde andre mennesker”. I forhold til samarbejdet omkring forberedelserne til næste ildfestregatta udtaler Lars desuden, ”Vi er en stærk kerne, som fungerer godt sammen og vi hjælper hinanden på kryds og tværs, - der hvor vi nu kan. Endelig nævner Lars, ”jeg sætter stor pris på at være medlem af en forening, hvor alle har mulighed for at bidrage og for at blive hørt”.

Vi siger tak til månedens frivillig !

Skulle du, ligesom Lars, have lyst og overskud til at blive en del af vores entusiastiske team af ildsjæle under Silkeborg ildfestregatta i 2017, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Copyright © 2018 Silkeborg Turist & Regattaforening Reserved