Aftensejladser med Hjejleflåden

En regatta er traditionelt noget med skibe, og det var da også Hjejlebådene, der var omdrejningspunktet for den første Regatta i 1899. Det er Hjejlebådene fortsat, når de med dampskibet Hjejlen i spidsen sejler op ad Gudenåen, hvor husene langs åen er pyntet med tusinder af kulørte lamper. Der bliver underholdning mange steder undervejs i form af tableauer, gøgl og street performance. Med Hjejlebådene følger hundredvis af motorbåde, der fylder havnen op, når Hjejlebådene er lagt til kaj.

En sejlads med bådene er en oplevelse, der giver minder for livet.

Vi har stadig billetter til fredagssejladsen - henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Fyrværkeri

Over 5 aftener konkurrerer fyrværkerne om DM i fyrværkeri. Det er et storslået syn, når raketter, sole og krudt for millioner, hver aften fyres af omkring midnat. Fyrværkeriet foregår i Langsø få minutters gang fra Havnen, hvor Hjejleflåden ligger.

Billetter

Det er Hjejleselskabet selv, der udbyder billetter til de eftertragtede sejladser under Ildfestregattaen. Yderligere informationer og billetter fåes ved henvendelse her >>

Copyright © 2018 Silkeborg Turist & Regattaforening Reserved